En Humorkveld med

Bård Tufte Johansen, Isalill Kolpus, Dag Sørås og Espen Abrahamsen
fre. 29 nov. 19.00
Kulturhuset Ælvespeilet
Hovedscenen
fre. 29. nov.
19.00
Billetter

En Humorkveld med Bård Tufte Johansen, Isalill Kolpus, Dag Sørås og Espen Abrahamsen. 

Bård Tufte Johansen - Han er en av landets mest folkekjære komikere, og har preget norsk humor siden midten av nittitallet. Han har blant annet vært å se i seersuksesser som Lille lørdag, Brille, og som programleder for Nytt på Nytt. Han er en mester i å gjøre hverdagslige situasjoner hysterisk morsomme. 

Dag Sørås - En mann kjent for sin skarpe tunge. Han utfordrer oss til å tenke mens vi ler og er aldri redd for å ta opp de mørke og komplekse temaene med en humoristisk vri. Hans intellektuelle humor og rå ærlighet gjør ham til en unik stemme i norsk standup. 
Han har vunnet flere priser, og vant nylig Stå opp-prisen for årets soloshow i 2023, for hans show “Apokalykke”.

Espen Abrahamsen - Espen startet sin standup-karriere i 2020, og har allerede bemerket seg med å motta Stå opp-prisen for 2023, i kategorien “årets gjennombrudd”, samt med å opptre på Latter Live. Espen er kjent for sin varme personlighet og evne til å fange de små, morsomme øyeblikkene i livet. Han har en fantastisk måte å knytte bånd med publikum på, og hans skarpe humor vil garantert sjarmere deg fra første stund.

Isalill Kolpus – Hun kom som et friskt pust på den norske humorscenen, og har i det siste sjarmert seg inn i de norske hjem, som den nyeste paneldeltakeren i Nytt på Nytt. Hun balanserer sårbarhet og styrke på en måte som treffer rett i hjertet. Med sin unike stil og engasjerende historier, vil hun garantert fange oppmerksomheten din og få deg til å le høyt!

Vi sees til en kveld fylt med standup og latter!