Jul i Blåfjell

Porsgrunn Amatørteater
fre. 6 des. - søn. 8 des.
fre. 6. des.
-
søn. 8. des.

Bli med inn i en magisk verden av blånisser og spennende eventyr når Porsgrunn Amatørteater er tilbake med julefavoritten «Jul i Blåfjell»

Hver dag i desember skal blånissene lage den blå timen, og de skal passe på at fjellet er rent og pent. Men det skjer noe rart i Blåfjell. Noen tømmer søppel i fjellet, og nøkkelen til Kvisthulen er forsvunnet! På toppen av det hele forviller en rødnissejente seg inn i Blåfjell.

Den modige og nysgjerrige nissejenta Turte vil finne ut hva som egentlig foregår i Blåfjell, og hun tar også et oppgjør med blånissenes gamle leveregler.

I år er det 25 år siden Jul i Blåfjell ble vist på TV for første gang og Porsgrunn Amatørteater er stolte over å presentere historien om Turte, Tvilling, Mamsen og Lillegutt, rødnissejenta og alle de andre nissene i Blåfjell. Originalmanus er av Gudny Ingebjørg Hagen, og musikk er laget av Geir Bøhren og Bent Åserud.

Regissør og koreograf: Jannicke Irwin Abrahamsen
Musikalskansvarlig: Espen Gjelstad Gundersen

Bli med inn i eventyrlige Blåfjell du også. Gjennom humor, sang, og hjertelige øyeblikk, viser “Jul i Blåfjell” betydningen av vennskap, mot og å ta vare på naturen. Dette er en historie som bringer frem julestemningen i oss alle.