VINTERSCENEN – FØRPREMIERE / EKSTRAFOERESTILLING PÅ «HEARTBREAK» MED INGVILD HOGSTAD

Skuespiller: Ingvild Hogstad. Musikk: Snorre Sjønøst Henriksen. Video: Jørn Steen. Lys: Agnar Ribe. Teknikk: Truls Hannemyr. Regi: Anne-Sophie Erichsen. 

Hva skjer i hjernen når hjertet blir knust? Burde vi heller si: jeg elsker deg av hele min hjerne? Det er nemlig der det verste marerittet utspiller seg.

Jeg ønsker å se nærmere på forskningen, og da især nyere hjerneforskning, rundt denne tematikken ved å legge min egen hjertesorg under lupen.  Ingvild Hogstad

HEARTBREAK beveger seg i skjæringspunktet mellom fakta, forskning, kunst og private betroelser. Med utgangspunkt i hjerneforskning, i sosialpsykologisk forskning, i hardtslående tekster,i heftig musikk, i pinlige erfaringer, i humor, i videointervjuer med mennesker som deler sine erfaringer, og ikke minst i film og intervjuer fra forskningsmiljøet, vil forestillingen fremstå som en performance lecture i et dokumentarisk landskap.

Forestillingen er produsert av Ingvild Hogstad, med støtte fra Spenn, Norsk Kulturråd, Fond for Lyd og Bilde, og er en co-produksjon med Grenland Friteater.

Varighet: ca. 55 min.
OBS! Spilles på Friteatret, Huken 3D

Kun EN forestilling på Vinterscenen, men Heartbreak blir satt opp igjen i Grenland på et senere tidspunkt. TBA

Studentpris mot bevis i luke.

Foto: Jørn Steen

Kjøp festivalpass!

Dato
tor 15. feb
Tid
19:00
Billettstatus
Pris: 110-220,-