I desember er koret Mosaic igjen ute på juleturné med sin plate «Vår Sjeleskatt», og de kommer selvsagt innom Ælvespeilet i år også. Denne gangen har de med seg dirigent Sølve Styve Etnestad og en gjeng med fantastiske musikere.

Vår Sjeleskatt er i hovedsak en konsert med låter fra de to juleplatene koret har gitt ut, samt noe noe nytt repertoar til årets turné. Dette er en blanding av kjente julesanger som Mosaic har satt sitt særpreg på med sin egne sound, samt nye sanger som koret selv står for.

Reiseruten til årets turné finner du på korets hjemmeside og på Facebook.

Mosaic ble startet våren 1994 og har i løpet av sin karriere gitt ut seks plater, blant disse er to rene juleplater – Mitt hjerte alltid vanker, 2005 og Vår sjeleskatt, 2010. De siste årene har koret gjort seg spesielt bemerket både i utland og innland med sitt julerepertoar som har blitt svært godt mottatt blant presse og publikum. I tillegg til egen juleturné, har Mosaic fått æren av å kore på Nobels fredspriskonsert de siste årene, samt medvirket på en rekke større TV- og eventproduksjoner. Her kan det nevnes Kvelden før kvelden på NRK, Spellemannsprisen og Artistgallaen på TV 2.

Koret er en sammensetning av 24 sangere fra rundt om i Sør-Norge, men som nå holder til i Oslo. De fleste har studert, eller studerer musikk og er i alderen 20-35 år. Av korets nåværende medlemmer må Telemark sies å være godt representert med fire sangere, derav to fra Grenland.

”Julevitaminer i særklasse (…) Jorden har aldri vært deiligere enn når koret Mosaic synger «Deilig er jorden»”. Terningkast 6/6 – Vårt Land

”Finstämd, välljudande och vackert”. – David Media

Det er ikke pause i forestillingen.

Dato
søn 17. des
Tid
19:00
Billettstatus
I salg
Pris: 100 - 220,-