Synne Sanden & Tord Gustavsen: Quiet Explosion Duo (PIT)

Synne Sanden og Tord Gustavsen tar oss med på en musikalsk reise basert på materiale som opprinnelig ble skrevet som et bestillingsverk til Oslo Jazzfestival 2014, og urframført i Operaen.

De utforsker et musikalsk landskap som forener vakre, iørefallende melodier, skjøre stemninger og åpne, improviserte partier. Tekstene er skrevet av Synne, og melodiene har de to komponert i fellesskap. Samspillet har videreutviklet seg siden urframføringen, og duo-konseptet gir en spesiell mulighet til å utforske de små nyansene og ta materialet videre.

Synne Sanden er en særpreget vokalist og låtskriver som har tatt den norske indie-pop-scenen med storm de siste årene, med oppsiktsvekkende vokale ferdigheter og spennende kompositoriske løsninger. Hun har bl.a. fått stor oppmerksomhet i P3s Urørt–konkurranse, gitt ut tre solo-album til strålende kritikker, og samarbeidet mye med Thomas Dybdahl.

Tord Gustavsen er en internasjonalt anerkjent og prisvinnende komponist og jazzpianist, med sju albumutgivelser på det tyske selskapet ECM, og stor erfaring som musikalsk leder og komponist i forskjellige sammenhenger.  www.tordgustavsen.com

Tord Gustavsen: Piano og elektronikk

Synne Sanden: Vokal20

Dato
fre 16. jun
Tid
21:00
Billettstatus
I salg
Pris: 100-200,-