Etter Brevik Musikkorps store suksess med «Highlights fra Chess» er de nå klar for en ny storsatsing i Ælvespeilet.

Brevik Musikkorps vil presentere kjente schlagere fra mange tidsepoker, og trår til med kjente sangsolister som Hilde Norland Gundersen og Svein Årseth. Fullt komp er stødig ledet av Espen Gjeldstad Gundersen, og de har med seg Brevikskoret «Sing with a stranger». Koret har bare eksistert i 3 år, men de har allerede rukket å gjøre seg bemerket både med vokal og giverglede.

Brevik musikkorps sier «Vi har fått tilrettelagt all musikk for oss, og lover deg «gåsehudfaktor» på denne konserten. Vi sees!»

Svein Årseth

Svein Årseth er en av Norges mest allsidige sceneartister og sangere. Han har hatt suksess i utallige show, musikaler, teater og i konserter i over 30 år. TV-opptredener, TV-serie, kortfilmer og reklameoppdrag er også deler av Sveins kunstneriske virksomhet.

Svein Årseth har en imponerende liste med forestillinger og sceneshow, og han har arbeidet med det meste, fra musikaler og show, teater- og revymusikk, til cover av evergreens og pop.

Stemmen, musikaliten og sceneerfaringen har han delt med mange av Norges beste artister, som Wenche Myhre, Reidun Sæther, Maria Haukaas Mittet, Mariann Aas Hansen, Dollie de Lux, Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Inger Lise Rypdal, Thorild Sivertsen, Jahn Teigen, Ola Fjellvikaas, Sigvart Dagsland, Jørn Hoel, Steinar Albrigtsen, Thor Endresen, Guri Schanke og Øyvind Blunck, for bare å nevne noen av de meste kjente.

Siden 2004 har han vært tilknyttet det svenske underholdningsagenturet 2Entertain – Nordens største produksjonsselskap for levende underholdning.  På scenen på MS Color Fantasy og MS Color Magic har Svein sunget og danset i godt over 2.500 show. Der har han hatt fremtredende roller blant  8-10 sangere og dansere.

Med «Wallmans salonger On Tour» sang han under Eurovision Song Contest 2010 i Oslo for et rekordstort publikum (25.000) i Fornebu Arena før begge semifinalene og finalen. Han har også turnert landet rundt med den samme gruppa.

Sing With a Stranger

Sing With a Stranger startet som et vitalt vennekor med utgangspunkt i kor- og revymiljøet i Brevik høsten 2014. Hovedmålsettingen for koret er todelt – skape liv og møteplasser for folk i kystbyen, og å skaffe penger til gode formål. De har allerede arrangert tre julekonserter i Brevik kirke og to sommershow i rådhusparken i Brevik kalt «På grensa te allsang». På litt over to år har de overrekt over 500.000 kroner til kreftforeningen, røde kors og redningsskøyta – og mer skal det bli. I Brevik er disse arrangementene allerede blitt faste og kjærkomne høydepunkter i førjulstida og ved åpninga av sommeren i Brevik.

Nå gleder Sing With a Stranger seg til konsert sammen med Brevik Musikkorps og ønsker hele Grenland velkommen 11. november. D aet blir et show fullspekket av energi, stemning og musikalitet i Porsgrunns storstue! Repertoaret byr på noe for enhver smak, både norske og internasjonale låter innafor sjangerene musikal, pop og rock, framført med trøkk, musikalitet og sjarm.

Hilde Norland Gundersen

Hilde Norland Gundersen (f.1976) er opprinnelig fra Kristiansand, og jobber som freelance-sanger og vokal coach. Hun er nå bosatt i Skien, og er kjent fra mange ulike suksessfulle prosjekter og band i fjorden som bl.a. Tre Sopranos, Velkommen Jul, Perler For Folk og HITstory.

Hilde har sangelever både privat og på Skien videregående skole, og hun holder vokalkurs til stor inspirasjon for lokale sangere. Norland Gundersen har koret med det ypperste av norske artister og vært medlem/solist i Oslo Gospel Choir i 10 år (1999-2010). Senest i vår sto hun på scenen sammen med Jan Eggum på Parkbiografen i Skien, 11 november er hun her i Porsgrunn med oss. I fjor vår var hun sammen med oss på den store Chess-konserten, noe hun sier selv hun elsket.

Hilde har erfaring fra de fleste stilarter og hun nyter å sjonglere mellom ulike musikalske uttrykk, under Schlagerparden gleder hun seg til å gi alt for at publikum skal få en fantastisk konsertopplevelse.

 

Dato
lør 11. nov
Tid
13:00
Billettstatus
I salg
Pris: 150 - 295,-
Dato
lør 11. nov
Tid
18:00
Billettstatus
I salg
Pris: 150 - 295,-