Dansekunst for barn 2018 – Sans og Samling

Dansekunst i Grenland inviterer til to spennende dager der barnet og kunsten er i sentrum. Lørdag formiddag inviterer vi til  den surrealistiske danseforestillingen Sans og Samling, for barn fra 3-6 år.

Sans og Samling er inspirert av barns åpne eksistens i verden. For mange av dem er voksnes logikk ennå ikke gjeldende. I Sans og Samling møter de et univers som hyller nettopp denne tilværelsen – her er det surrealistiske logisk, det absurde er normalt, opp er ned, det bittelille viser seg å være kjempestort.

Sans og Samling er en danseforestilling, en opplevelse,en samling av sanseinntrykk i et installasjons univers. Gjennom deltagelse med egne kropper og sanser blir barna selv en del av helheten – en kattepus-mykfisk kan sittes på, en banan begynner å synge når den klappes, en kaktusstikkende sky lukter peppermynte når den klemmes, eller en danser får et nytt hode for hver gang hun stuper kråke.

Inspirert av 70-tallets sterke farger og analoge virkemidler vil barna få en helhetsopplevelse hvor leken, fantasien og det absurde røres sammen til et fargesprakende univers fra sans og samling!

 

Medvirkende

Konsept: Becker/Fiksdal/Langgård

Koreografi: Ingri Fiksdal

Musikk: Ingvild Langgård

Scenografi og kostymer: Signe Becker

Utøvere: Pernille Holden og Marianne Skjeldal

Produsent: Eva Grainger og Kristin Skiftun

Distribusjon: Nicole Schuchardt

Produsert av Dansens Hus og Ingri Fiksdal

Støttet av Norsk Kulturråd og Program for kunstnerisk utviklingsarbeid

Foto: Tale Hendnes

Varighet: ca. 40 minutter
Målgruppe: 3-6 år

Etter forestillingen er det aktiviteter for små og storebarn i foajeen.

Dato
lør 03. feb
Tid
11:00
Billettstatus
Pris: 50,-