Rottefangeren fra Hameln (Barn i sentrum)

Treblåstioen Taffelpikene presenterer historien om «Rottefangeren fra Hameln». Den lille byen oversvømmes av rotter – heldigvis er hjelpen er nær når rottefangeren kommer til byen. Men hva skjer når han ikke får betalt? 

Året var 1284, den lille, tyske landsbyen nøt stor velstand og dens innbyggere levde et meget godt og rikt liv. De voksne koste seg dagen lang med lekker mat og mange godsaker. Men de var ikke de eneste som koste seg – det var nemlig noen lure rotter som også hadde fått tak i godteri. Rottene ble etterhvert fler og fler, og truet til slutt med å ta over hele byen. Innbyggerne visste ikke sine arme råd før det kom en rottefanger som hevdet at han kunne fjerne alle rottene.

Rottefangeren dro fram en fløyte og spilte så vakkert at rottene fulgte etter han ut av byen og ned i den store elven, akkurat som bestilt. Men – hva skjer når innbyggerne ikke betaler for rottefangerens tjenester, og de voksne har glemt å oppdra barna sine?

 

Taffelpikene:

Lynetta Taylor Hansen – Fløyte og blokkfløyte

Sarah Nordal Strand – Klarinett

Ingrid Åhlander Bennett – Fagott

 

Taffelpikene er en unik treblåstrio som tilbyr konserter og underholdning. Vi har egenproduserte konserter og forestillinger, og samarbeider tett med andre artister og komponister. Vi vil blåse liv i treblåstrioen og vekke interessen for klangen og energien en treblåstrio kan tilføre musikklivet i dag. Trioens medlemmer er alle utdannet klassiske musikere, men har i tillegg til lang erfaring på den klassiske scenen også mye erfaring med rytmisk musikk. Alle musikerne jobber i andre profesjonelle ensembler og orkestre i tillegg til Taffelpikene. 

 Anbefalt fra 4-10 år, varighet ca 30 min. 

Dato
lør 28. okt
Tid
12:00
Billettstatus
Pris: 100-125,-

Lignende arrangementer