Roar Brekke – All verdens tid

Standupkomiker Roar Brekke har spilt over 75 forestillinger med denne nydelige vitaminpillen av et show.

Han er opprinnelig fra Odda, har i over 20 år gjort standup over hele landet. Gjenkjennelige observasjoner og levende kroppsspråk kjennetegner showene hans. Han ble også nominert til Nrks`s Komiprisen for Beste standup.

I ”All verdens tid” er det tid som er den røde tråden. Han undrer seg over dagens tidsklemme og trekker stadig paralleller mellom hvordan vi lever nå, kontra tidligere. Det betyr humor rundt Facebook og selfie-generasjonen, om slowfood og ferdig utblandet saft, og om krangler med samboeren helt uten ord…

Han spør seg hvorfor folk tatoverer kinesiske visdomsord på ryggen, hva betyr egentlig ”fortere enn svint” og sammenligner dagens mobiltelefoner med tallskivetelefonene. Ikke minst bruker han musikk og lydskisser for å trylle frem gaplatteren. Som når han er flue i slow motion, når han deltar i ”Trim for eldre” eller gjenopplever discobølgen.

Som det er skrevet i flere anmeldelser – dette er en forestilling for flere generasjoner. Her er det garantert mye å le av for alle aldre.

Arrangementet er flyttet til Sal 2

Dørene åpner 20.30

Aldersgrense 18 år

Dato
fre 19. jan
Tid
21:00
Billettstatus
Pris: 290,-