Pusen, musen og osten (barn i sentrum)

Artistduoen Mino Mano, kjent fra suksessforestillingen «Reven og havet», er på turnè med sin nye forestilling «Pusen, musen og osten». Etter å ha besøkt Vestfold, Oslo, Akershus, Østfold og Ulefoss er duoen nå klare for Porsgrunn og Ælvespeilet.

«Pusen, musen og osten» er en musikalsk barneforestilling med målgruppe 1 til 4 år (eldre barn har erfaringsmessig også utbytte av forestillingen). Forestillingen handler om Pusen som bor alene i et stort hus. Hver dag sitter Pusen ved kjøkkenbordet og spiser ost. Det Pusen ikke vet er at en liten mus også bor i huset, men Musen passer på å gjemme seg godt, så den ikke blir oppdaget.

MEN – hva skjer den dagen da Pusen oppdager at den ikke bor alene i huset?

Mino Mano skaper lydkulisser med ulike instrumenter underveis. Barna får blant annet stifte bekjentskap med en ukulelespillende mus og en dansende pus.

Budskapet i forestillingen er å vise omsorg for hverandre. Mino Mano legger vekt på små, morsomme spenningsmomenter underveis, og målet med forestillingen er også å gi barna en positiv musikalsk opplevelse ved å lytte til musikken, synge med på kjente barnesanger og assosiere til ulike lydbilder.

De medvirkende er Jon Anders Grefsrud-Halvorsen og Christina Grefsrud-Halvorsen. Begge har lang erfaring fra musikk- og teaterscener i inn- og utland. Christina Grefsrud-Halvorsen, som er idè- og manusforfatter, er utdannet ved Paul McCartney-skolen i Liverpool.

Mino Mano er sist kjent fra barneforestillingen «Reven og havet», som ble spilt omkring 30 ganger under Mino Manos turnè i 2015 og 2016.

Rolleliste:
«Pusen» og forteller: Christina Grefsrud-Halvorsen
«Musen»: Jon Anders Grefsrud-Halvorsen
Ide og manus: Christina Grefsrud-Halvorsen
Kulisser og foto: Jon Anders Grefsrud-Halvorsen

Varighet ca. 25 minutter.
Målgruppe 1-4 år. 

Dato
lør 04. mar
Tid
12:00
Billettstatus
I salg
Pris: 50 - 100,-

Lignende arrangementer