Excellent arrangere Rock: Excellent en veldedighetskonsert til inntekt for Omvendt Julenisse. Blodsmak, Powerage og Øresus til årets veldedighetskonsert!  

Blodsmak 

Blodsmak spiller en potent miks av allsangvennlig heavy og norske folketoner med hjertet naglet fast på utsiden av skjorta. Og det gjør de på rockespråket nynorsk!

Debutalbumet «Av jord er me komne» sparket inn døra og blåste av taket på
folkrockscenen i 2014. Oppfølgeren «Gjennom marg og bein» fra 2016 befestet Blodsmaks posisjon som et helt unikt band i den norske rockefloraen, med vilt catchy melodier, inderlig vokal og riff som kan få Dovre til å slå sprekker.
Ett bein er godt plassert i breibeint stadionrock, et bein er plassert i norske folketoner – og begge beina sparker ræv!

Blodsmak har tidligere gjestet Ælvespeilet med to legendariske konserter, og et travelt år med masse konserter, tar de likevel tid til å besøke oss under årets Omvendte Julenisse!

Det var aldri et sekund tvil om at vi ville være med på Omvendt Julenisse, sier forsanger i bandet Tom Ostad. Et arrangement der vi kan få lov til å gi litt tilbake til Grenlandsområdet, som har gitt så masse til oss, er en sann ære! Vi kommer til å levere et tettpakket sett med både kjente traller og et par nye låter – Det blir bare harde pakker fra Blodsmak denne kvelden, avslutter Ostad med et smil.

Øresus

Øresus er et punk/nyveiv-bandfra Skien someksisterte mellom 1979 og 1983. Bandet startet undernavnet Mikey Mads Band i 1977, og ga i løpet av sin levetid ut to 7″ og 1LP. I 2003 blebandets diskografi gitt ut på CD. Øresus besto av Ragnar Køhn (trommer), Pål Lillefjære (gitar), Jan Ove Lorentzen (sang, gitar) og Frode Wara (bass).

Bandets første firespors 7″ fikk en viss oppmerksomhet,ikke minst på grunn av sangen «Kåre (har du det godt med deg sjæl)» om kommendestatsminister Kåre Willoch. Låten ble også bannlyst fra NRK,men ble flittig spilt på P3 i Sverige.

Øresus er det eneste bandet fra perioden som har reunionsog som spiller konserter i dag. Alle bandmedlemmer er fortsatt intakt, selv omalderen drar på spiller de fortsatt på 50-årslag, og små arrangementer. Om deer like sinna og sexsuelt frustrerte i dag? Nei, nå er vi generelt bare gretne, misfornøyde og til dels pottesure, sier bandet muntert.

Powerage

Powerageer et Grenlandsbasert AC/DC-tributeband som så dagens lys høsten 2016. Bandet har medlemmer med lang fartstid I musikkbransjenog bakgrunn fra band som ”Absinth”, ”Greyzone”,”Bridgeville”, ”Rags to riches” og ”Savagebastards”. De fleste AC/DC fansvil nok allikevel forbinde Poweragemed ”High voltage” som er frontmannOwe Sørensens ex-band.

Imotsetning til ”High voltage” som kunspilte later fra Bon Scott æraen vil Poweragetilby publikum et bredere spekter med later fra hele AC/DCs portefølje.
Powerageer OweSørensen: vokal, Emil Hartveit: Gitar, Thomas Vaag: Gitar, Øyvind Vang: Bass og Thomas Furuvald: Trommer.

www.facebook.com

Dato
fre 10. nov
Tid
21:00
Billettstatus
I salg
Pris: 315,-

Lignende arrangementer