No Surrender – En hyllest til Bruce Springsteen!

I likhet med Bruce “The Boss” Springsteen, er også “No Surrender” et musikalsk fyrverkeri på scenen. Proffe musikanter og dyktige solister leverer ekte og usminket rock´n roll.

Denne kvelden blir det dobbelt opp, først blir det akustisk konsert og Springsteen-Quiz, så blir det full trøkk med 7-mannsband med gjester.

“No surrender” serverer hits og klassikere på rekke og rad, alt fra Springsteen sitt musikalske landskap. Glory days, I´m on fire, The River, Born to run, Radionowhere og mange fler.

 Vi lover en fantastisk reise inn i Springsteen-land. No retreat, no surrender!

Gjesteartist: Terje Norgarden

Terje Norgarden omtales av Stein Østbø i VG som «det nærmeste en ny, norsk låtskriver har kommet de tidløse kvalitetene til Ryan Adams.»  Han er for tiden aktuell med albumet «Changes» og ga ut tidligere i år ut singelen «You Must Be the Change» Singelen er ble B-listet og spilles titt og ofte på NRK P1.

Dette nye albumet i er spilt inn hos Christian Engfelt i Paradiso Studio, med eminente musikere som blant annet Martin Windstad (Odd Nordstoga, Todd Terje) på trommer, Yngve Jordalen (Kurt Nilsen) på kontrabass, Henrik Mosnes (Admiral P) på tangenter og Erik Johannessen (Jaga Jazzist) på blås.

Terje Nordgarden er en artist med nerve og tilstedeværelse som få andre norske artister har.

Paul Allen 

Paul Allen har vært en aktiv sanger og bandleder i godt over 20 år, og på disse årene har han rukket mye! Alt fra rock og hardrock til musikaler og teater, dette er en mann med stor bredde.

Syns du han ser kjent ut? Ja, det er han skjeggete fra The Voice – Norges beste stemme.

Paul Allen landet beinstøtt med telemarknedslag på the Voice første sesong. Sangeren fra Heistad dro i gang sin egen, seige versjon av Beatleslåta ”Drive My Car” – den selvsikre tekstlinja «Yes, I’m gonna be a Star» var helt på sin plass.

Paul er for tiden aktuell med sin første singel på norsk. Låta #angstmaskin slippes 6 oktober, med release og konsert på Ælvespeilet samme dato.

Allen har tidligere gitt ut en ep med bluesbandet Allen’s Pit, jule-singelen «Home for Christmas» med Erik Norheim, og to singler med elektronica-duoen Mi9bank, «Summer Lover» og «Sunshine on a cloudy day».

Dette er en artist som absolutt ikke er redd for å dele av seg selv på scenen.

Steffen Hissingby

Steffen Hissingby er en gammel sjel i en ung kropp, en artist som gir publikum et trøkk av en annen verden når han ført får fot. Han har spilt i en rekke band som bassist, gitarist og vokalist, men skriver også låter på siden og komponerer.  Han er en artist med godt gehør, en varm røst og et lurt smil.

Har opptrådt på scener i inn- og utland, blant annet på legendariske 100Club i London, da som gjestesanger med sin bror av hjerte, ‘’British Blues Connection best guitarist’’-vinner Todd Sharpville. Han har var support for bluesrock-mannen Marcus Bonfanti flere ganger, og hadde bra suksess med sitt «Steff’s Playground» som fylte brakker både her og der.  Frøydis Grorud, Lenny Kittilsen og Mona Bækkelund dukket alle opp som gjesteartister.

Steffen har også har stått på samme scene som legendariske Roger Glover (Deep Purple) og Don Airey (Deep Purple, Rainbow, Ozzy…).

Hele bandet

Erik Norheim / gitarer & kor
Kjent fra: All the Young Dudes, Absinth, Hardhaus

Endre Chritiansen / tangenter & kor
Kjent fra: All the young Dudes, Bjølsen Valsemølle, Hardhaus, Reeperbahn Cowboys

Tron Taalesen / sax, perc & kor
Kjent fra: Norwegian Soulband, Lady J & Bada Bing Band, Norwegian Horns og freelance

Geir Milton Ottersen / trommer & kor
Kjent fra: Linda Kvam, Dan Riis, husband, teater/revyer

Brynjar Brynjolfsson / bass
Kjent fra: Månevenn, Roadworn, Sparetime Outlaws

Steffen Steffensen / vokal, gitarer & kor

Paul Allen / vokal, munnspill, gitar og kor

Terje Nordgarden / vokal, gitarer og kor

Men flere hundre års fartstid på scener og festivaler i inn og utland. Er dette bandet en kraftpakke du skal lete lenge etter for å matche.

Aldersgrense 18år.

Dato
tor 30. nov
Tid
20:30
Billettstatus
I salg
Pris: 180 - 240,-

Lignende arrangementer