PÅ OPPFORDRING – ALT DU IKKE VISSTE

Mot i brøstet feirer 25-års jubileum. Opplev Norges mest sette situasjonskomedie i et gjensyn med Nils Vogt og skaperen Tore Ryen i et latterlig morsomt stand-up show. 

På oppfordring gjør nå skaperen Tore Ryen og hovedrolle-innehaver Nils Vogt seg klare for å gi deg et underholdene og ellevilt tilbakeblikk på alt som skjedde på settet, både foran og bak kamera. Med andre ord et stand-up show som oppsummerer Norges største komedie-suksess på fjernsyn.

Radarparet har plukket ut sine favoritt-øyeblikk fra de 142 episodene som ble vist på TV2 i perioden 1993 til 1997. Klippene vises selvsagt på storskjerm med skaper og skuespiller som humoristiske side-kommentatorer.

I tillegg får vi for første gang oppleve Karl live! Her er det bare å klargjøre lattermusklene – for her spares det ikke på konfekten!

Mot i brøstet stadig aktuell

Mot i brøstet går stadig i reprise på TV2 og har en stor tilhengerskare. Den offisielle Facebooksiden har over 23 500 følgere. Her legges det daglig ut snutter fra serien, kommentarer og morsomme hendelser til glede for fans fra hele landet.

Tore Ryen og Nils Vogt stod også bak oppfølgeren Karl & Co. Totalt ble det 209 episoder av disse seriene og et seertall på flere hundre millioner nordmenn! Imponerende i et land med litt over fem millioner mennesker.

Fortsatt vokser seertallet for Mot i brøstet som vises på TV2 og TV2 Sumo den dag i dag – Tjuefem år etter! Totalt nådde disse seriene et seertall på flere hundre millioner.

Da er det ikke lenger bare en TV-serie vi snakker om, men et fenomen.

Dato
lør 13. okt
Tid
19:00
Billettstatus
Pris: 375,-