Mitt liv som mann + Kunsten å falle

Grenland Friteater presenterer: MITT LIV SOM MANN + KUNSTEN Å FALLE

To forestillinger i en med Aniksdal & Vik.

”Mitt liv som mann” er Geddy Aniksdals sterke selvbiografiske beretning om oppveksten i industristedet Årdalstangen, studietida i Oslo og en tilfeldig reise til et teaterseminar i Porsgrunn som kom til å forandre livet hennes. På Grenland Friteater har Geddy spilt en rekke mannsroller opp gjennom årene, som publikum får møte denne kvelden: bl. a. en klassisk norsk tulling, Bud (uregjerlig sønn av truckfører Kurt) og ikke minst Marthon Danielsen, forhenværende kokk og skrønemaker.

Etter pause med servering er det klart for Lars Vik og ”Kunsten å falle”. Han byr på en uhøytidelig mix av kåseri, foredrag og stand-up. Vik, nyslått sekstiåring, forteller fra debuten som 2. havhest i Teatersalen via Fritjof Fomlesens tilblivelse, fram til Buster Keaton og komikkens vesen. Tilslutt får publikum en uforglemmelig praktisk innføring i kunsten å falle.

En lystig dobbelaften som leveres med lattergaranti. Etter forestillingen vil artistene være tilstede i foajeen, der en liten musikalsk overraskelse venter.

18 år (evt. vergeskjema)

Dato
fre 20. apr
Tid
19:30
Billettstatus
Pris: 295,-

Lignende arrangementer