Dora og Bjørg er på turné med “Lykkebobler” for femte gang, denne gangen har de med seg en av Norges store sangstjerner innen moderne musikk, Helene Bøksle.

Dora og Bjørgs ”Lykkebobler” er et humoristisk, inspirerende og livgivende underholdningsforedrag om å tørre å ta hele seg selv i bruk. Her deler de ettertraktede søstrene raust alle verktøyene de har tilegnet seg for å kjenne på glede i sorg, og for å se hvor fantastisk mye det er å lære når vi mislykkes. Med eksempler fra eget levd liv forteller de om sine hindringer, oppturer og nedturer. Musikalsk innslag av Helene for å berike kvelden.

Relasjonsterapeuten Dora bidrar med verktøy til hvordan få mer tro på seg selv, noe hun gjør med mye humor – for hun er også stand-up komiker. I disse dager er hun aktuell med soloshowet ”Familiegreier” på Latter.

Kunstneren Björg pøser på med fantastiske bilder, og fokuserer på å inspirere til å vekke motet i deg, for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta.

Helene Bøksle er en erfaren og dyktig live artist, som har trollbundet det norske folk med sin helt unike og praktfulle stemme.

Unn deg en lykkekveld med tre damer som overhodet ikke tar seg selv høytidelig! Få tips og inspirasjon – og le masse. I pausen kan du kjøpe et glass Lykkebobler, som er Bjørgs egen cava. For tross alt: Cava er bedre enn tran!

Aldersgrense 18 år.
Varighet ca. 3t.

 

Dato
fre 25. aug
Tid
18:00
Billettstatus
I salg
Pris: 375,-