Lørdagsspeilet med Christin Bastiansen

Christin Bastiansen er en allsidig artist fra Herøya i Porsgrunn. Hun har har hatt mange oppdrag innenfor forskjellige deler av norsk musikkliv, som for eksempel Beat for Beat, bandet Turbotroll og som solist for Forsvarets musikk. Marvin Charles som var annonsert til denne datoen vil ikke delta.

Christin Bastiansen er utdannet i sang ved Agder Musikkonservatorium. For tiden holder hun til i Hyggen utenfor Drammen.

Hun har deltatt i en rekke TV-produksjoner blant annet Beat for Beat, Memo, Momarkedet og MGP. Som solist har hun samarbeidet Forsvarets musikk, der hun fire ganger har holdt julekonserter i Afghanistan for norske og internasjonale styrker. Av andre solistoppdrag kan vi nevne Telenors Kulturpris, Jubileumskonsert for Frode Thingnæs 70 år, Jul i Blåfjell med Kringkastingsorkesteret, Romsås Storband live på NRK p2, rikskonserturnéer med Jul i BarneTV og Muntre Musikanter – Torbjørn Egner.

Christin er også medlem av Turbotroll som ga ut sin første CD i 2016 og som holder konserter for barn. Christin har også sunget flere ganger på Parkjazz i Skien.

Christin har ikke holdt konsert hjemme i Porsgrunn på mange år, så hun gleder seg stort til å få synge på Ælvespeilet.

Billetter kjøpes i luke

Dato
lør 27. jan
Tid
15:00
Billettstatus
Pris: 180,-