Under 18 år.
(Amfi)

Kjøpes i skranke!

 

Liverpool-magien

John Barnes – en av tidenes største Liverpool-legender. Vingen som i høydepunktet av karrieren ble sett på som verdens beste fotballspiller av mange.

Som den første stjerna med annen hudfarge enn hvit på Liverpool FC og som en av de første farga spillerne på det engelske landslaget, har han en spennende historie å fortelle om hvordan han klarte å prestere så godt i forferdelige, rasistiske omgivelser.

John Barnes spilte 10 år på Liverpool FC, klubben som er på lista over verdens største merkevarer. Han er et av de klokeste, mest reflekterte fotballpersonlighetene fra Premier League. Det er bare å glede seg til å lytet til ham om glanstida, om vinnerkultur, om motivasjon, om lagbygging og om lojalitet. Dessuten er han en mester til å rappe. Er vi heldige, får vi en smakebit av nettopp dette…

Ragnhild Lund Ansnes har vært programleder i NRK i en årrekke. De siste sju årene har hun dedikert til å finne svar på de mellommenneskelige perspektivene i fotballen og skrevet tre bøker om Liverpool FC. «Liverpoolhjerter» om hva fotballen gjør med fansen, «Liverpoolhelter» om hva fotballen gjør med spillerne og «Liverpoolkapteiner» om mellomlederen i fotballen – om ledelse og lidenskap.

Ragnhild, som delvis bor i Liverpool, vil lede oss gjennom kvelden (dagen) og gi oss en reise inn i musikken, historien, kulturen og fotballmagien til Liverpool.

 

Dato
lør 07. mai
Tid
18:00
Billettstatus
Pris: 200 - 400,-