Latter Live med Christer Torjussen, Gustav Nilsen og Jonna Støme

Ikke gå glipp av dette energiske showet!

.
Jonna Støme

Siden debuten i 2000 har Jonna Støme gjort suksess som komiker landet rundt. En ting som betegner ham er at han trives foran publikum, noe som gjenspeiler seg i hans selvsikre, energiske og svært morsomme vesen. Jonna har en unik evne til å finne de bittesmå tingene i hverdagen, som vi alle kjenner oss igjen i, og blåse dem opp til uante proporsjoner.


Gustav Nilsen

Til tross for sitt ganske alminnelige navn er Gustav noe helt unikt. Hans genuine teft for humor, musikalske parodier og treffsikre imitasjoner har forlengst plassert ham i toppsjiktet i den norske humoreliten. En kveld med Gustav Nilsen er en reise i lun og snill humor, men stemningen går garantert rett i taket når han serverer en av sine mange parodier eller musikalske innslag. Han må bare oppleves!

Christer Torjussen

Christer Torjussen er en av landets morsomste og mest rutinerte standupkomikere. Etter over 15 år på scenen og flere høythengende priser er Christer en erfaren komiker med høy energi og innlevelse. Han har høstet gode kritikker, blant annet skriver en anmelder: «Torjussen er den rene mitraljøsen og poengene renner ut i raskt tempo». Med flere større turnéer, sommershow og tusenvis av opptredener bak seg får du servert hysteriske betraktninger, situasjoner og treffende poenger. Den produktive komikeren har gitt ut egen live-dvd, to humorbøker og har turnert landet rundt kontinuerlig siden debuten i 1999. For å si det kort og greit: Hvis det finnes strøm og innlagt vann, da har Christer vært der!

Aldersgrense 18år

Dato
lør 02. des
Tid
19:00
Billettstatus
I salg
Pris: 375,-
Dato
lør 02. des
Tid
21:00
Billettstatus
I salg
Pris: 375,-