Jul med Prøysen (Barn i sentrum)

“Jul med Prøysen” er en varm og tradisjonsrik barneteaterforestilling, som tar for seg Alf Prøysens magiske sang- og tekstmateriale skrevet om jul og juletradisjoner.

Som en av få, har de fått lov til å sette sammen en forestilling for barn og voksne med Prøysens kjente karakterer, som Teskjekjerringa, Musemor, og mange flere. 

Julen 2015, og 2016 ble det spilt langt over hundre forestillinger i barnehager, på bibliotek og på kulturhus, og denne jula blir dette en fantastisk start på julefeiringen for små og store.

På scenen:

Gunnar Dundas er født og oppvokst i Trondheim. Etter å ha gått et år på Ringerike Folkehøyskole (musikkteaterlinjen) utdannet han seg som musikalartist ved Musikkteaterhøyskolen. Han har siden tidlig alder drevet med akrobatikk gjennom capoeira, turn og tricking. Han har også vært skuespiller i forestillingen Hakkebakkeskogen, vært akrobat/skuespiller på Operaen, i forestillingen Alcina, og medvirket i flere andre oppsetninger ved Operaen. Gunnar jobber også som dukkefører hos NRK.

Thali M. Liberman er oppvokst i Oslo. Thali bestemte seg for å bli skuespiller allerede som åtteåring, da hun spilte hovedrollen i Maja Steinansikt. Siden det har hun jobbet som skuespiller i en rekke kortfilmer, spilt roller som Solveig i Peer Gynt, og dobbeltgjengeren til Hedvik i Villanden på Torshovteatret. Hun vant prisen «Best Actress» på Richmond Diversity Film Festival 2015, for sin rolletolkning i kortfilmen «Dette kunne vært natten». I tillegg har hun ved flere anledninger vært produksjonsansvarlig og regiassistent. Hun er nå daglig leder av produksjonsselskapet LibermanProduksjoner.

 Regi:

Per Rønningen er oppvokst i Oslo. Per har bakgrunn som musikalartist, og undervisning i skuespillerteknikk og produksjon. Han debuterte som musikalartist i forestillingen Vincent i Tyskland. Han har også vært med å starte opp og drevet West End Studios, Musikkteaterhøyskolen og Musikkteateret. Han er nå kunsterisk leder ved Scenorama.

 

Anbefalt alder fra 3 år, varighet ca 40 min. 

Dato
lør 25. nov
Tid
12:00
Billettstatus
Pris: 100-125,-

Lignende arrangementer