Det er med stort vemod vi annonserer at det nå blir aller siste runde med huskonserter i Anders Vangens gamle hus på Eidanger. Huset til Anders skal selges siden Bjørg og Harald Vangen har funnet ut at nå er tiden moden for å flytte til en leilighet i sentrum, og disse to husene er bygget rett ved hverandre. Derfor er konsertene som var annonsert 20. og 21. desember 2017 avlyst.

For oss som har vært Anders sine sangelever og nære venner, har disse stuene rommet mange stunder med latter, musikk og betydningsfullt vennskap. Her var vi velkomne når som helst, og det var alltid en lun atmosfære her. Å sitte i det overfyllte biblioteket, studere samlingen av utstoppede dyr eller bare slappe av i unike omgivelser.
Når vi nå snart må begynne å pakke ned alle tingene i disse stuene, er det et eventyr som er over..

Men først vil vi synge her en siste gang, så velkommen til huskonserter: Mandag 13. november – kl.18 og kl.20 Onsdag 15. november – kl.18 og kl.20 Det er kun 40 plasser per konsert.

Trond Akerø-Kleven spiller på Vangens flotte Bechstein-flygel, mens Jan Erik Fillan og Arild Bakke er vertskap for kvelden. De har fått med seg de dyktige sangstudentene Jasmine Deliler og Anette Øvretveit på alle konsertene. Utover dette blir det Erik Maxim Kronda som synger 13. november og Simon Thorbjørnsen som synger 15. november. Konsertene arrangeres av Anders Vangens Venneforening i samarbeid med sangerne.

Adresse: Vikingveien 23B, Porsgrunn.

Dato
tor 16. nov
Tid
18:00
Billettstatus
Pris: 325,-
Dato
tor 16. nov
Tid
20:00
Billettstatus
Pris: 325,-