Fritjof Fomlesen (Barn i sentrum)

Den herlig klønete og komiske Fomlesen er tilbake med sin frydefulle kombinasjon av fysisk slapstick og lettbent improvisasjon. En særdeles lystig familieforestilling av og med Lars Vik. 

En helt vanlig dag på Fomlesens lille Hjelpeservice-kontor går ikke helt som planlagt. Den velmenende men akk så hjelpeløse Fritjof er den som etterhvert trenger hjelp. Og det pleier han å få, ikke minst av de yngste blant publikum…

Leken og levende teatergalskap med glimt i øyet, blottet for øvre aldersgrense.  Anbefalt nedre aldersgrense er 4 år. Dette er den eneste forestillingen som Fomlesen gjør i Telemark i høst.

Grenland Friteaters Fritjof Fomlesen-produksjon har siden 1990 blitt vist på festivaler i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Tyskland, Russland, USA, Cuba og Colombia.

Pressen sier:

«Ustyrtelig klønete… ustyrtelig morsomt… Fomlesen er bare kjempemorsom.» Tønsberg Blad

«… en frydefull symfoni av klovnerier, slapstick, gjøgleri og akrobatikk. Jeg vet ikke om jeg har opplevd unger i teatret gi seg mer over til uhemmet latter…» Fædrelandsvennen

«Ja! Nettopp slik skal teater for barn være.» Helsingin Sanomat, Finland

«Her er et samspill så fortryllende at Nationaltheater-skuespillere burde settes på skolebenken.» Dagbladet

«…et forrygende gjæstespil i Århus …. det er sindssygt sjovt. Og der «er bund i det», fordi det er med slapsticks, der leder taken hen på unikummer som Buster Keaton og Charlie Chaplin, fortæller en universel og opløfende historie om ensomhed.»

Dato
lør 04. nov
Tid
12:00
Billettstatus
I salg
Pris: 150 - 175,-

Lignende arrangementer