Emil Solli-Tangen startet sin musikalske karriere som gitarist. Sangen var en skjult interesse og som stort sett utspilte seg da han var alene. Nå skal alt frem i lyset. For første gang tar han med seg gitaren på scenen og fremfører et variert repertoar når han setter opp konserten «Hjemme alene».

Da Emil feiret sin 6. jul lå det en gitar under treet. Lite visste han den gangen om hvordan dette instrumentet skulle vise seg å være nøkkelen til hans liv og virke. Emil begynte sin musikalske karriere som gitarist, nærmere bestemt, klassisk gitarist.

Etter en del år i lære hos sin læremester Bjørn Damberg, og med klassiskgitarist som ønsket levevei, våknet det sakte men sikkert en trang etter å synge. Emils bror, Didrik hadde i noen år gått i lære hos operasanger Anders Vangen og Emil hadde vært en ivrig bivåner. Snart stod Emil selv foran flygelet, hjemme i stuen hos Anders og noen få år senere startet han sin utdannelse som klassisk sanger ved Barratt-Due Musikkonservatorium. Derfra gikk veien videre til Statens Operahøgskole, hvor Emil ble tatt opp som elev, som en av de yngste gjennom tidene. Nå har han bestemt seg for å ta med seg både sangstemmen og gitaren på scenen og lage en konsert av det, helt enkelt. Sammen med seg på scenen har han sin faste følgesvenn Trond Akerø-Kleven og en vordende kompanjong Torstein Kinn. Bli med på en fortryllende aften, fylt av klassisk musikk, viser og moderne låter, både gitar og sang i skjønn forening. Vel møtt!

Aldersgrense 18 år.

Dato
fre 16. mar
Tid
20:00
Billettstatus
Pris: 325,-