Kvinnegruppa i Porsgrunn Røde Kors ønsker å invitere Porsgrunns innbyggere til å se hvordan vi feirer Eid.

Når det er Eid-fest er det vanlig å fornye vennskaps- og slektskapsbånd. Muslimer i ulike land har egne mattradisjoner og skikker for å feire EID/ID. Det blir mat og dans fra ulike kulturer, og vi har vært så heldige å få Igor Dunderovic som underholder. Det er gratis inngang, men det er et begrenset antall plasser. Billetter kan fås ved Røde Kors sin stand 1 time før dørene åpnes.

Kvinnegruppa har som mål å jobbe for å fremme integrering og inkludering av kvinner fra alle land, sosialt og kulturelt, i det lokale samfunnet. Vi arbeider for at alle deltagere skal ha et eierforhold til gruppen, og drifte den i samsvar med Røde Kors sine prinsipper og verdier. Vi kommuniserer via facebook, pr i dag er vi 119 medlemmer.

HÅP møtes hver tirsdag på Henrys Hus, her legges det vekt på sosialt samvær, og ofte bruker vi «dans som språk».

Møt likesinnende, og ha et trygt og fint sted å gå. Inkludering, glede og menneskeverd er viktige stikkord hos oss – vi ønsker å gi en opplevelse av at alle er verdifulle. Vi lærer norsk i en sosial setting, og bruker dans som språk.

Igor Dunderovic er utdannet i Produktutvikling v/ NTNU.  Han er en utøvende artist og humorist, som også har skrevet og produsert teater for barn og voksne. Han har spilt gitar siden 1987,og han har komponert musikk til teater, visesang og folkeband. Han har også uttrykt lettere politiske ytringer om integrering og norsk kultur.

Det første store prosjektet hans var et musikkteater for mangforholdåret 2008. Prosjektet fikk anerkjennelse og oppmerksomhet, dog forble det mest innenfor teatermiljøet.  “Igor Dunderovic har produsert og skrevet libretto til Sex, drugs and Kalashinikov, en kebabnorsk operette med UDI (Under dogs international) som ble en stor publikums- og kritikerfavoritt.” (Sitat: Konferanseprogam 25/05/09 v/ Kultur-og kirkedepartementet).  Deretter, for å bryte det klaustrofobiske mønsteret, ble hans neste prosjekt å melde seg på Norske Talenter sammen med fetter Elvis.

Ingen aldersgrense
Varighet 17.00 til 21.00

Dato
ons 30. aug
Tid
17:00
Billettstatus
Utsolgt
Gratis

Lignende arrangementer