Edith Piaf, l’enfant resilient – Løvetannungen

Publikum får ikke nok av Anita Torvund´s Edith Piaf. Dette er femte gang vi ønsker velkommen til et musikalsk møte med legenden blant de aller største sangerne og cabaretkunstnerne.

Edith Giovanna Gassions livshistorie er voldsom, på alle måter. Og det er hennes evige søken etter bekreftelse og kjærlighet, som blir intenst og rørende fortalt i forestillingen. Den fantastiske musikken som ble laget, takket være Piaf, blir vakkert tolket på fransk av Anita og nydelig akkopagnert av Espen Gjelstad Gundersen.

L’enfant resilient, løvetannungen, var gatesanger i Paris før hun ble oppdager i 1935. Hun ble også med i teaterstykker, operetter og filmer. Piaf framførte dramatiske tolkninger av tekstene. Det harmonerte godt med hennes kompliserte livsforhold, som inkluderte alkoholmisbruk og andre rusproblemer. Med sin særpregede stemme og intense scenepersonlighet vant Edit Piaf etter hvert en enorm popularitet både i Europa og USA. Mange av innspillingene hennes er blitt klassikere, blant annet La vie en rose, Non je ne regrette rien, Milord og Trois Cloche.

Dato
søn 05. nov
Tid
19:00
Billettstatus
I salg
Pris: 200 - 275,-