Dunderbeist kommer til Ælvespeilet for å spille en eksklusiv konsert bare måneder før slipp av ny plate! Her kommer vi til å få høre en del helt nytt materiale som aldri har vært spilt live før.  Bandet har vært i Porsgrunn flere ganger tidligere, og erfaringen deres etter flere utsolgte konserter på Sort & Blå scene er at rockepublikummet i byen er enestående. 

Dunderbeist ga i mars 2017 ut EP’en «Tvilja», den første i en serie av utgivelser. Det er i utgangspunktet planlagt en trilogi som tar for seg tvilen som tema, men sjansen for at de kommer til å tvile på prosessen er absolutt til stede. Utgivelsene vil uansett ha form som mindre konstellasjoner av låter i EP formatet for å gi bandet mulighet til virkelig å gi hvert enkelt uttrykk nok tid og kjærlighet og samtidig tilpasse seg samtidas nye plattformer og konsumtempo. De har et ønske om å la utgivesenssyklusen strekke seg over lengre perioder rent tematisk, men samtidig ha hyppigere passeringer og flere utgivelser. De krever av seg selv en videre sylskarp raffinering av et eget uttrykk som etter 10 år og 8 utgivelser kun snakker deres egne dialekt samtidig som nysgjerrigheten og viljen til å variere fortsatt er den grunnleggende drivkraften bak de fem hedmarkingenes musikalske rundtur.

De fem låtene på «Tvilja» – Kometen Kom, Vakuum, Tvilja, Terpentin, og Grå gås (isvind) tar på hver sin måte for seg tematikken rundt det å tvile på en tilstand, en situasjon, en person eller seg selv. Tvilen som den dikotomiske mal og fremdrift, som den overordnede kreative kraft likestilt med den dypeste lammende destruktive avgrunn.

Dunderbeist består av

Ronny Flissundet
John Birkeland Hansen
Torgrim Torve
Kristian Linjan
Fredrik Ryberg

 

 

Support: Groundless

Groundless er melodisk og heavy rockeband, med røtter fra Grenland. Deres debutalbum aom kom ut i 2015 ble av amerikanske nettstedet Taste of Kaos beskrevet som et «dynamic masterpiece». Groundless leverer Hard Rock / Melodisk metal med energi, og trøkk live. www.indierecordings.no/dunderbeist

Groundless består av

Henrik Classon
Jan Erik Gustavsen
Anders Gustavsen
Fredrik Kirkhorn
Peter D. Skaugen

Aldersgrense 18 år

Dato
fre 02. mar
Tid
21:00
Billettstatus
I salg
Pris: 250,-

Lignende arrangementer