DA CAPO! en nesten-konsert med Brødrene Konk

Brødrene Petrov og Roman Konk, innehavere av byrået “Brødrene Konk – musikk og transport”, tar alltid sine oppdrag meget seriøst. Likevel ender det gjerne på underlig vis i det komplette kaos…

De to klønete og stadig pengeløse brødrene, må fra gang til gang finne nye måter å tjene til livets opphold på. I denne forestillingen prøver de seg som fiolinvirtuoser som skal spille en storslått konsert i sitt oppblåsbare, bærbare teater. De forsøker å dekke alle oppgaver fra scenearbeidere til fiolinmestere – noe som skaper misforståelser og oppstyr, til stor fornøyelse for både store og små.

Brødrene Konk er to rollefigurer skapt av den italiensk/norske duoen Paolo Martini og Henning Farner. Figurene ble skapt i 1994 hos Grenland Friteater i Porsgrunn. Forestillingen er produsert av Studium Actoris i Fredrikstad.

Siden dette har duoen deltatt i 5 forestillinger og spilt mer enn 500 ganger for over 50,000 publikummere. Bruken av akrobatikk og slapstick teknikk tilhører samme tradisjon som de komiske stumfilmene fra begynnelsen av forrige århundre i USA. Siden 2005 har duoen endret spillestilen sin ved å fordype seg i «attributtene» til den klassiske italienske klovn. Arbeidet med den velrennomerte italienske klovnen Leris Colombaioni, ble helt avgjørende for gjennomføringen av en slik forvandling.

www.studiumactoris.no

Varighet ca. 50 min, uten pause.

Forestillingen spilles på Porsgrunn bibliotek!
Anbefalt fra 6 år. 

Dato
lør 27. jan
Tid
12:00
Billettstatus
I salg
Pris: 65 - 120,-

Lignende arrangementer