Christel Alsos er kjent som den store stemmen fra nord. I 2016 feirer hun 10-års jubileum som artist og det går ikke ubemerket hen.
.

Låten “Milestone” har herjet radiolistene i sommer og 30. september slapp hun sitt fjerde soloalbum “At That Time Of The Night”. Ett album som viser Alsos fra en råere side enn tidligere. Produksjonen er spisset, låtene er både skarpere og mer inderlige på en og samme tid. Og hennes enestående vokal står tydeligere enn noen gang. Det går rett i hjertet.

Nå tar hun med seg sine egne melodier og håndplukkede musikanter på en nasjonal vinterturné på noen av landets beste scener.  Publikum kan vente seg materiale fra Christels etter hvert omfattende katalog, inkludert årets stor-single «Milestone».
.
.
.
.
.
.

 

Support: Ingvild Homme

«En stemme som oser troverdighet,sårbarhet og musikalsk kontroll, og låtene er skjøre og vakre. Dette skiller seg ut fra mengden og har en helt egen karakter og en tydelig signatur”

– Bjørn Eidsvåg

Ingvild Homme er for mange et ubeskrevet blad, men har lang fartstid som musiker, formidler og låtskriver. Hun er oppvokst i Skien, og formidler tekster på norsk. Ingvild

har spilt support for artister som Fay Wildhagen, Ola Bremnes og Ole Paus, og jobber nå med sitt debutalbum med utgivelse høsten 2017. For anledningen har hun med seg Martin Vinje fra Bamble på piano. Martin er utdannet jazzpianist ved konservatoriet i Bergen og er for tiden plateaktuell med bandet MODI.

Ingvild Homme – vokal og gitar
Martin Vinje – piano


Dato
lør 18. feb
Tid
20:00
Billettstatus
I salg
Pris: 240 - 315,-

Lignende arrangementer