Musical Social Club presenterer «Caribbean saturday» i Ælvespeilet.

Hele dagen og kvelden fylles med musikk, dans og kultur fra Latin-Amerika og det caribiske området. Vi danser cubansk salsa, dominikansk bachata, son cubano og mye mer. Kveldens konsert består av smektende salsarytmer med Sonora Cimarrón, og da er det bare å drømme seg til en øy i caribien.

PROGRAM

11.00-12.00: Latin-mix for barn.
Billetter reserveres ved å sende en mail med barnets navn og en foresatt med mobilnummer til msocialclub@outlook.com.
Pris kr 50,- per barn.

11.00-16.00: Kurs i salsa, bachata, son m.m. for voksne. Detaljert timeplan finner du på www.msocialclub.com.

Påmelding til dansekurs gjøres ved å sende mail til msocialclub@outlook.com

Priser:    1 kurs kr 150,-
               2 kurs kr 250,-
               3 kurs kr 350,-
…………….4 kurs kr 450,-

11.00-16.00: Utstillinger, stands og kulturinnslag i foajeen.

20.00-24.00: Sonora Cimarrón gir oss en forrykende salsakonsert. Her blir det stort dansegulv for de som ønsker å danse. Dørene åpner kl 20.00, konsertstart kl 21.00.  Billetter kjøpes hos Ælvespeilet.

Sonora Cimarrón:

Sonora Cimarrón med Tito Guevara i spissen er en energisk gjeng som garantert får det til å rykke i dansefoten enten du er aktiv salsadanser eller ikke. Uansett om du aldri har danset salsa, så er det lov å kaste seg ut på dansegulvet. De erfarne salsadanserne du ser rundt omkring i salen danser mer enn gjerne med nybegynnerne, det er bare å spørre, så får du et ja og en dans!

Instruktører:

Mario Acea

Vi er veldig glade for at Mario Acea kommer til Musical Social Club igjen. Alle var over seg av begeistring sist vi hadde han på besøk. Mario er profesjonell danser fra Cuba, men bor nå i Stavanger hvor han driver sin egen danseskole. Dans er hans store lidenskap. Han er både energisk og behagelig på samme tid. Hans smittende humør og lidenskap for dans får frem det beste i folk.

Ricke Heiberg

Ricke er en av få instruktører i Norge som har dominikansk bachata som sitt spesialfelt. Hun er en supergod instruktør og vil gi en innføring til nybegynnerne og noen utfordringer til de som har danset en stund. For bachataelskere er dette en mulighet dere ikke vil gå glipp av.

Arrangør: Musical Social Club

www.msocialclub.com

 

 

 

Dato
lør 02. sep
Tid
20:00
Billettstatus
Pris: 245,-