Dansekunst for barn 2018 – Blikkbox

Dansekunst i Grenland inviterer til to spennende dager der barnet og kunsten er i sentrum. Hip hop crewet Radix kommer igjen til oss med forestillingen Blikkbox. Denne gangen er den tilpasset et yngre publikum. 

Det krever kun et enkelt blikk for å sette mennesker i bås. Om det er en trang for system eller fordommer, bevisst eller ubevisst skaper det sperrer og grenser. Disse grensene gjør oss mer innelukket og kyniske. Greier vi så å være oss selv fullt og helt uten frykten for å bli satt i en lignende bås som vi så lett gir andre? Og hva gjør denne holdningen med kroppsspråket vårt?

Dette er en tøff forestilling med et viktig budskap tilpasset barn fra 8 år, men er også høyst aktuell for ungdom og voksne i alle aldre.

Radix er et profesjonelt hip hop-kompani bestående av ni dansere med ulike bakgrunner og utdanninger innenfor dans. Irlin E. Finsådal og Silje Olava Bakken driver gruppen som har base i Oslo. Radix har som mål å gjøre hip hop mer tilgjengelig som kunstnerisk uttrykk og innenfor den sceniske arenaen. De ønsker å ta for seg samfunnskritiske spørsmål innenfor en urban dansestil.

Medvirkende

Silje Olava Bakken, Lisa Marie Lunden, Kari Amanda Frøseth og Gina Liltved Neset

Forestillingen varer ca. 30 min. Passer fra 8 år.

Det vil være aktiviteter for små og storebarn i Ælvespeilets foajé før forestillingen.

Dato
lør 03. feb
Tid
14:00
Billettstatus
Pris: 50,-